2009-11-22

Variant av teljuskort

Jag såg en variant på ett teljuskort och efter att ha tjatat lite så har EmBelle gjort en mall och skrivit en beskrivning på hur hon gjorde sitt kort. Eftersom EmBelle inte planerat att göra en tutorial har vi inga steg-för-steg bilder men titta på knins fina beskrivning och följ instruktionerna där så kommer det att gå bra. Det här kortet har plats för tre värmeljus och har en låda för att förvara tepåsar och tändstickor.
/BlommanSkriven av EmBelleAlla mått i centimeter. Biga längs de svarta linjerna, klipp ut de grå rutorna och klipp vid de röda linjerna. Limma de gröna rutorna och mellan askarna när de båda är färdigvikta.

Använd bitarna som är 6*(1+2), sätt dem omlott och limma den lilla delen inuti den stora asken ca 7.5 cm in som avdelare (mellan tändsticksasken och tepåsarna). Klipp en bit papper och klistra över avdelaren.Ta ett mönstrat papper, klipp så att det passar över den högra asken, runt botten och upp över båda askarna. Limma på högersidan och under askarna. Vik kanten. Dekorera.Så här blev Blommans kort:

5 kommentarer:

Anonym sa...

hejsan!

Hur stort är cardstocken som man använder för att göra denna mall till ljus och tepåsar?

Mvh Eva

Pysselskolan sa...

Mallens mått anger 30x18 cm för lådorna. Sedan behövs det ett till papper till omslaget.

Anna sa...

det är inte så att nån vet hur måtten blir i tum? jag har försökt att räkna och testa, men det blir inte rätt och min skärmaskin har bara mått i tum... suck... hjälp, snälla!

Lottie sa...

Hej Anna!

1 tum = 2,54 cm

Hoppas du är hjälpt av detta.

Anonym sa...

It's going to be finish of mine day, except before end I am reading this great post to improve my
experience.

Also visit my web site - solicitor medical negligence