2007-07-13

Enkelt album

Skrivet av gankis

Jag gjorde en egen pärm för scrapbooking-layouter i formatet 8"x8".

Jag har köpt en billig kartongpärm från Clas Ohlson (21 kr) som jag använde som bas.Sedan kapade jag ca 3 cm uppe och nere, målade rygg och insida med akrylfärg. Klädde med mönstrat papper och satte dit hörnbeslag.Plastfickor har jag gjort av vanliga A4-plastfickor där jag klippt bort kanten med hål, sedan kapat dem på längden och gjort nya hål på kortsidan.

6 kommentarer:

Elisa sa...

Jättefiffigt! Och snyggt!

Snorkfröken-Lindha sa...

Jösses, vad smart. Detta måste testas omedelbums!! Har ju inte hunnit med så många LO:s än, så jag är för snål för att satsa på ett "riktigt" album. Och detta föll mig mer i smaken. SNYGGT!! Har du sytt innanför de nystansade hålen?

Annika aka gankis sa...

Nej, jag har inte sytt, för då skulle jag inte ha någonstans att stoppa in LO:n! Jag måste alltså öppna ringarna och ta ur plastfickan för att kunna stoppa i LO:n eftersom de nystansade hålen och öppningen är åt samma håll.

Snorkfröken-Lindha sa...

Ja, det står ju "på kortsidan" i beskrivningen... Tack för förtydligandet, när jag glömt koppla in hjärnan. Snyggt är det dock fortfarande, albumet. :)

Angelica sa...

Men shit vad smart!! Jag som funderat och funderat på hur jag skulle kunna få till ett album utan att betala dyrt för det.. och sedan blir det ju mer personligt också! :D

Angelica sa...

Har provat att göra en pärm nu! :) Finns här: http://drmmen.blogspot.com/2008/01/ntligen.html